L’últim dia de la festa major de Vic, el dia 7 del 7, viurem una experiència única, dins d’una joia barroca i dins de la seva cúpula en un espai amb una acústica excepcional.

Els concerts amb les Biles de Mark Pulido són una pregària sonora que obre un nou concepte musical per desenvolupar moments d’introspecció, reflexió i meditació grupal. En aquests concerts es busca principalment portar una experiència transcendent als oients, més enllà de qualsevol concepte acústic o estil musical. Amb la base sonora d’un instrument amb unes propietats especials com són les Biles i essent un dels pocs intèrprets del món, investiga la fusió amb altres instruments de nova sonoritat fent audibles sons de la natura entre melodies hipnòtiques, diferents atmosferes acústiques i espais còsmics, entre espais silenciosos per expandir els límits del conegut i l’inconegut.

Les Biles, Campanes Planes d’Alta Freqüència de Mark Pulido, són un instrument de nova sonoritat construït amb el propòsit d’elevar-nos i ajudar-nos a connectar amb estats de profunda relaxació i contemplació. Les seves més de 70 freqüències diferents i el seu so ple d’harmònics i efectes binaurals provoquen un massatge a les nostres ones cerebrals, canviant el nostre estat de consciència i ajudant-nos a trobar pau interior, alliberant càrregues del nostre subconscient per connectar-nos amb l’amor i amb nosaltres mateixos.

“L’església dels Dolors, és un espai d’espiritualitat que convida al recolliment per trobar aquesta pau interior tan saludable i necessària”

https://entradium.com/events/concert-de-biles